Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Sajátmárkás teszt: Mylove

2009.02.16. 09:00 - Fel-mary

Címkék: shopping csak ha nincs más korosztály újszülött kortól pelenkateszt

Miután elfogyott a múltkori Pretty Baby, új tesztalany után néztünk, amit végül anyukám szervált az Aldiból. Mylove névre hallgat (végül is meg kell állapítanom, hogy a sok BabyLove, Mylove után már egész fantáziadús márkanév a Pampers és a Libero). Az ára a net szerint 3499 Ft/80 db, vagyis darabja kb. 44 Ft, eleddig a legolcsóbb pelenka, amit vettem. A bekezdés mellett látható fotó pedig azért ilyen béna, mert az Aldi honlapjáról csak ilyen formában tudtam letölteni.

Na de hogy ne húzzam tovább az időt, jöjjenek a száraz (?) tények.

1. Méret: Maxi pelus, 7-18 kg-ig, ami a 9kilósomra simán felmegy, bár a combjánál egy kicsit lötyög. Nem tudom, más hogy van vele, de nekem ezek a tág határok elég gyanúsak - ezért is csak 3 pont.

2. Anyag. Kívül full nylon hatás, de belül puhának tűnik. Aztán amikor belecsorog a pisi, valami meghatározhatatlan anyagúvá pállik a cucc, úgyhogy nekem ez lehúzós - 2.

3. Derék- és combrész: a derékrész nem gumis, ellenben nem is rugalmas. A combrész duplagumis, de nem elég szűk, így viszont legalább nem vág be. 3 pont.

4. Nedvszívás: übergáz. Éjszakai tesztet nem próbáltuk ki (inkább), mivel kb két óra pisigyűjtés után a gyerek popója tocsogott a lében. 1 pont.

5. Folyat-e?: nem adtuk meg az esélyt neki, így nem adhatok rossz pontszámot - 5 pont.

6. Szag: nem akarok túl negatív lenni, de a Mylove pelus nemcsak a nedvességet, de a szagokat sem tartja bent. Nem rosszabb a múltkorinál, de ez is büdös. Akkor itt is 2 pont.

7. Egyéb: adok plusz pontot a delfinmintára, ami szerintem aranyos, és arra, hogy ezen sincsenek kakinak nézhető sárga-barna foltok. Jó laposra össze van préselve, ez is megér plusz pontot. 5 pont.

Összpontszám tehát: 21

Ár-érték arány: 2,09, amivel hajszállal a Pretty Baby után végzett a Mylove. Olcsó de legalább rossz, úgyhogy csak otthonra, sűrű cserélgetés mellett ajánlom. Mi többet biztos nem veszünk, alig várom, hogy elfogyjon...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr98932663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsésztanár 2009.02.16. 09:49:58

Az a kérdésem, hogy miért fontos a pelus illata? Engem kifejezetten zavar pl a Pampers illatosított pelusa, mert nem érzem meg azonnal a kakit. Szerintem nem baj, ha kijön az illat, mert legalább tudom, mikor nagyon pisis, a kakit meg azonnal tudom azonosítani.


süti beállítások módosítása