Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Elköltözünk!

2009.02.21. 08:35 - T-eszter

Kedves lelkes és rajongó olvasótáborunk! (hi-hi)

Úgy döntöttünk, hogy blogunkat másik címre költöztetjük. Az okok sem titkosak, bizony nem volt túl szimpatikus húzás a blog.hu részéről, hogy csak bejelentkezett felhasználóként lehetett kommentet hozzáfűzni a bejegyzésekhez. Reméljük egyszer sikerül egyapukát is visszacsalnunk bölcsésztanár nagy örömére, nem is beszélve arról, hogy így bedina is tud majd kommentelni, nem pedig "csak" remek cikkeket írogatni.

Zavaróak a reklámok is, amit ugyan mi választottunk, hogy időről időre az indexre is kikerülhessünk, de sajnos e téren is kissé "csalódtunk" mert csak a botrányszagú írások kerültek oda fel. Ez ugyan mindig egekig szöktette a látogatottságunkat, de ezel egyidőben az ordenáré stílusú és nyelvezetű hozzászólásokat is. Ráadásul a látogatottság ettől nem nőtt, ellenben a szép kis bejegyzések maradtak :))

Köszönjük megértéseteket az átállás miatt várható döccenők miatt, és remélem követtek minket. Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr45956038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsésztanár 2009.02.21. 21:08:26

Láttam az új honlapot, nagyon furi volt első ránézésre, hogy a meleg barack után kék lett...

T-eszter 2009.02.22. 08:48:24

ja, a design még nem végleges, most szavazunk, csak nekem elsőre ez tetszett meg :)) de köszi a meglátást


süti beállítások módosítása