Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Made by You

2008.11.29. 14:00 - T-eszter

Évekkel korábban - más néven és üzemeltetővel - már létezett ez a műhely, csak akkor még valahogy nem volt olyan jól "kitalálva". A lényege csak annyi, hogy fehér színű kerámiatárgyakat lehet náluk megvásárolni és az árban benne foglaltatik a sajátkezű kifestés lehetősége, továbbá az újraégetés. Hogy művünk maradandó legyen a felületen.

Jó ez bárkinek, akit el tudunk oda rángatni. Én a korábbi helyszínekre cibáltam már el munkatársakat, ide Apucit is. Van akinek se sablon, se inspiráció nem szükséges, fest magától, mint Monet, de a kevésbé tehetségesek és/vagy ihletettek sem kell, hogy elkeseredjenek, mert rengeteg sablon és minta áll a rendelkezésükre.

Aki még így is riadozna, annak további bátorítást jelenthet az a tény, hogy ha a nyers kerámiára ceruzával, vagy indigóval előrajzoljuk a vágyott mintát, az egyrészt már az átfestés után eltűnik, de ami nem, az az égetés után garantáltan nem fog látszani többet. Kivéve persze ha szín visszakaparására használtuk az eszközt.

A hely igen felkapott, főleg hétvégéken, így érdemes telefonon előre asztalt rendelni. Ha nem tudunk egy-egy darabot zárás előtt befejezni, semmi pánik, a félbehagyott művet később is befejezhetjük. A lányok kedvesek és segítőkészek, a kerámiék szépek, az eszköz és színválaszték bőséges. Ráadásul azt is ígérik, hogy a dec. 20-ig elkészített darabokat garantáltan kiégetik Karácsonyig. Amúgy a művünk durván 1 hét múlva vehető át teljes pompájában.

Mivel a weblapjuk (nekem legalábbis) nem igazán akar bejönni, így leírom, hogy a Királyi Pál utácában találhatóak. A házszámot nem tudom, de nem egy hosszú utca...

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr96791721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása