Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Társadalmi célú hirdetés

2008.12.12. 15:24 - Fel-mary

Drága olvasóink, az a pár, akik vagytok, és akik esetleg rendelkeznek saját bloggal. Itt egy remélhetőleg jó kezdeményezés, amivel kicsit nyugtathatjuk a lelkünket, így Karácsony előtt.

A lényeg, hogy azok, akik engedélyezték reklámok megjelenését a blogjukban, most lehetőséget kapnak arra, hogy a hirdetési felületek 50%-n (amivel amúgy saját maguk gazdálkodnak) társadalmi célú hirdetéseket jelentessenek meg.

Mi a Próba-babáknál fontosnak tartjuk a civil kezdeményezéseket, és mivel ezidáig úgysem kapkodott senki irántuk, gondoltuk, bedobnánk a közösbe az internet részesedésünk azon pici százalékát, amink van. Sok kicsi sokra megy, hajráhajrá!

Bővebben: http://bloggerunio.blog.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr3819137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zazie · http://criticalmiss.blog.hu 2008.12.12. 15:42:36

Sziasztok, örülünk, hogy csatlakoztatok, köszönjük nektek. Nemsokára kiteszünk titeket is a tagok közé.

Egy apuka 2008.12.14. 00:52:20

Kedves anyukak,
Most jottem ra, hogy nem tudok a blogotokhoz csak ugy velemenyt irni. Beletelt vagy fel oraba, amire elotalaltam ezt a regi regisztraciot. Ezzel biztosan nem fogok vacakolni rendszeresen. (Lassan mar a gyerek furdetesehez is be kell loggolni...)
Igy legfeljebb idonkenti tudalekoskodobol csendes olvasotokka valok.
Tovabbi erdekes temakat kivanok.
Sziasztok,
Egy apuka

Fel-mary 2008.12.14. 09:25:22

Egy apuka!
Sajnos a kommentelési lehetőségeket nem mi szűkítettük be, hanem az index. Leírták, hogy miért, de elfelejtettem, viszont engem is zavar, de nagyon tenni ellene nem tudunk.
Reméljük, a jövőben is azért megtisztelsz minket a hozzászólásaiddal, szerintem hasznos dolgokat tanulhattunk Tőled (is).

T-eszter 2008.12.14. 16:39:27

igen, ez nagyon gáz. Már a hirdetési félkötelezettség is olyan izé volt. A freeblog kezd vonzóbbá válni


süti beállítások módosítása