Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Sassy halacskás, csörgős játék

2008.11.26. 14:00 - T-eszter

Címkék: játék nem rossz korosztály 3 hónapos kortól sassy

Korábban már írtam a Sassy egy termékéről, ami igencsak gyatra minősítést kapot nálam. Ezt a játékot egyidőban vettem a halacskával, de az ominózus eset után aprólékosan átvizsgáltam, hogy miként is törhet magzatom életére. Ezidáig nem sikerült rájönnöm, de résen vagyok és használjuk. Mert poronty igencsak kedveli. konkrétan az első alkalommal fél órát bigyulázott vele a jó meleg pancsivízben ücsörögve (persze másnap rá se pillantott).

A játék jó fixen a kád falára rögzül, pörög-forog, zörög-csörög, persze nem magától csak a kis mancsok hathatós közreműködése segítségével. A rajta levő egységek is önállón forgonak, és az őket tartó kar is elmozdul erősebb behatásra.

Nem a vágyai csimborasszója, de heti egyszer nagy örömét leli benne és mindig talál valami újdonságot rajta. ha más nem hát pörgeti körbe-körbe mint girhes macska a templom egerét.

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr89769853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása