Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Sassy felhúzható halacska

2008.10.16. 09:00 - T-eszter

Címkék: játék csak ha nincs más korosztály újszülött kortól sassy

Ígéretesnek tűnt kezdetben, hiszen a halacska (ami úszógumin úszik, abszurd) farkát kihúzva alul vad tekerésbe kezd egy pár lapátkerék. Lelki szemeimmel már láttam is, hogyan fog ez süvíteni a vizen. Hát nem tette. Először is instabil, rossz a merülése és a kerekek ugyan pörögnek, de túl picik ahhoz, hogy lényegi haladást érjen el velük a kis lény. Ez persze önmagában maximum bosszantó, porontyom imádta, főleg szopogatni. Ez így is ment napokig, amikor is arra lettem figyelmes, hogy az úszógumi pöttyei nemes egyszerűséggel leolvadnak. Mivel nem oldószerben fürdetem a gyereket, így feltételezem, hogy nem bírja a meleg vizet. Szerencsére csak 1-2 pöttyöt sikerült behabzsolni a gyereknek, de azért rendesen kiakasztott a felfedezés. A festékek ugyanis már kis koncentrátumban tartalmazhatnak mérgező anyagokat.

Update: Írtam a gyártónak, ami egy amerikai cég. Nagyon kedvesen és gyorsan válaszoltak. Megnyugtattak, hogy a festék, amit használnak nem mérgező és hogy az észrevételemet továbbították a kontrolling csoportnak. Valamint kérték a címemet, hogy küldjenek kárpótlásul egy másik játékot (vagy verőembereket :))
Hát kíváncsi leszek, hogy ideér-e az a cucc, de hogy először tuti végigsikálom tesztelési céllal, az hótziher :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr20714267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása