Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

BARNSLIG GIRAFF

2008.10.26. 14:00 - T-eszter

Címkék: ikea imádjuk korosztály újszülött kortól

Megint egy IKEA-játék óda. Gyermekünknél szerelem volt első látásra. Onnantól kezdve, hogy megkaparintotta 30 percen keresztüt tőle zengett a piactér, visítva-kacagva ölelgette a piphepuha bambaképű állatkát.

Zsiráf maga jó nagy, remekül lehet markolászni, ölelni, kiálló gömböcfüleit rágcsálni. Az anyaga kellemes, a töltete puha (habár nekünk nyakban már kezd megtörni a sok strapától), a címkéje (mint minden IKEA játéknak) szuperhosszú és izgalmas. Legfőbb éke a hátul fityegő és szálakra bomló (de nem lebomló) narancssárga farka, amit a gyerek minden alkalommal hosszasan tanulmányoz. Általában nehezen tud dönteni közte és a címke között, így inkább mindkettőt megvizslatja.

További előnye az ára: 990,- Ft

Fellelkesülve beszereztünk egy krokodilt is, ami még nagyoés a többi tulajdonsága ugyanaz, mint Zsiráfé. ő nem vált be (még?)

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr32729435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsésztanár 2008.10.26. 20:56:30

Nálunk a lángos sárkány a nyerő, ahogy elkezdődtek az esti mesék hétfejűvel, három éves fiúgyermek meg se látott mást az IKEÁban, mint a szuperhosszú szárnyas sárkányt.
Ti egyébként minden héten vesztek valamit az IKEÁban? :))

T-eszter 2008.10.27. 13:19:10

Bár vehetnénk :)) de minden héten írunk róla :))
egyszerűen baromi jó a gyerekosztály sztem


süti beállítások módosítása