Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Fisher Price Malacka

2008.10.18. 09:00 - Próba-Bébi

Címkék: játék imádjuk korosztály 6 36 hónapig fisher price

Talán még a legfegyelmezettebb anyák életében is eljön egy-egy olyan pillanat, amikor szerelemből vesznek meg egy játékot imádott kis porontyuknak. Ami nem olcsó, nem feltétlenül praktikus, sőt az is lehet, nem fejleszti a gyerekek legalább hat készségét, egyszerűen csak cuki vagy édes, vagy olyan imádnivaló. Egyik ilyen „egy-egy pillanatomban” láttam meg ezt a kisgömböc Fisher Price malackát, ami szinte magától mászott be a kosaramba. Mivel ez a szeretnivaló kis malac nem perselyként funkcionál (még ezt sem tudja?;)), kénytelen voltam mélyen a pénztárcámba nyúlni, és a hazafelé vezető úton azon agyalni, hogy milyen értelmes indokkal magyarázom meg a Férjemnek ezt a (valljuk be) számomra is meglepő beruházást.

Azt hiszem a jóisten aznap a játékboltban folyamatosan kísértésnek kitett édesanyák oldalára állt a miezmármegint édesapák helyett, mert nem kellett előadnom könnyes védőbeszédet a szemtelenül mosolygó malacka megtartása érdekében. Elég volt ugyanis egyetlen pillantást vetni a kisebbik (nővérétől örökölt játékokon tengődő) Lányunkra, aki örömében majd kiugrott a pelenkájából, amikor izgatott anyukája megnyomta a malac orrát. Akinek persze több se kellett, valószínűleg érezte, hogy a ház ura könnyen laptára teheti, ezért örült tempóban zenélni és ugrándozni kezdett, miközben a feje búbján kunkorodó, két lila hajszálimitáció röhejesen ugrándozott vele együtt. Kisebbik kacag, mogorva Főnök Úr mosolyog, rosszéletű Édesanya megkönnyebbülten lerogy a kanapéra. Na, ez is megvan, még sincs este. Szóval ez a malacka semmi mást nem tud, mint első orrnyomásra rövid kis röfögős, kurjongatós dallamot játszani és rezegve ugrándozni töpszli kis lábain. Második orrnyomásra a koreográfia nagyjából ugyanez, a dallam kicsit cifrább és hosszabb. Vagyis semmi extra, de pont ettől az édes dalocskától és az egyébként nagyon helyes malacpofitól működik az egész állati jól. A Kisebbik egyszerűen imádja, főleg amióta már egyedül is be tudja nyomni a röfi a házikedvenc orrát, mert így bármikor, ha táncolni szottyan kedve, önellátóan kapcsol magának zenét. Az sem mindegy persze, hogy hihetetlenül muris egy kisgyerek számára olyasmit ölelni, ami rezeg. Egy szó, mint száz, malacka szuper gyors karriert futott be nálunk, és az egész család lieblingje lett. És persze sunyin fertőz, mert minden kisgyerekek vendégünket azonnal leveszi a lábáról, ahogy huncutul rámosolyog valamelyik, még polcon csücsülő ól-társa következő gazdijára...

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr48718674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golem 2008.10.18. 09:53:41

"egyébként nagyon helyes malacpofi" ???
Inkább hasonlít egy felhevült Pataki Attilára.

Próba-Bébi 2008.10.18. 15:04:13

egyetértek. a Lányaim mind a kettőjükön egyformán röhögnek. ;)


süti beállítások módosítása