Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Fényterápia - egy gyártó kommentje

2009.01.14. 14:00 - Fel-mary

Címkék: egészségügy vendég bármely korosztály

Az Active Light fényterápiás lámpáról szóló cikkünk ihlette Endrét a következő bejegyzésre, akinek ezúton is köszönjük a hozzászólást.

Biostimul, Bioptron, Active Light. stb...

Sokféle érdekes pozitív és negatív véleményt olvastam, ezért úgy gondoltam, hogy egy kicsit bővebb tájékoztatást adok. (Csak zárójelben: mi forgalmazzuk a Biostimul, és a saját fejlesztésű és gyártású Vitalcare lámpát). Készülékeink kevéssé ismertek, mert nem MLM rendszerben értékesítjük, hanem hagyományos kereskedelmi forgalomban, illetve szakorvosi ajánlások alapján. A vásárlók 90%-a valamilyen orvosi rendelőben ismerkedik meg a ezekkel a lámpákkal, mert ott kaphat ilyen kezelést is - általában ingyen, ugyanis a gyógyászati intézmények részére a kezelés költségét a TB téríti.

Egyszer sem állítottuk, hogy a fényterápia minden betegséget gyógyít, sőt kiemelten hangsúlyozzuk az ellenjavallatokat, és kétséges esetekben az érdeklődők számára együttműködő szakorvosaink konkrét tanácsot is adnak. Fontos tudni, hogy a fényterápia az esetek nagy részében kiegészítő (komplementer) gyógymód, hasonlóan sok egyéb ismert fizioterápiás módszerhez, de pl. fájdalomcsillapításra, sebgyógyításra, közérzet javítására, stb. önmagában is használható.

A kezelések hatására vonatkozóan orvosi szakvéleményekkel, tapasztalatokkal rendelkezünk, amikből kiderül, hogy pl. ugyanazt a tünetet nem lehet mindenkinél egyforma eredményességgel kezelni.

A depresszióval kapcsolatos kérdésre: valóban alkalmazható a kék LED fény közvetlenül a szemen keresztül. Ezt a megoldást 2004 óta az FDA is javasolja az antidepresszánsok csökkentése miatt, de már itthon is alkalmazzák neurológusok. A terápia alkalmazásakor viszont ügyelni kell arra, hogy az antidepresszáns szedése csak fokozatosan szüntethető meg, mert komoly elvonási tünetek jelentkezhetnek.

Kölcsönzési lehetőség van, bárki számára elérhető, és ha a próba során azt tapasztalja, hogy érdemes megvásárolnia valamelyik készülékünket, akkor a kölcsönzési díjra sem tartunk igényt.

Bővebben: www.biostimul.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr30875220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása