Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Simba felfújható baby henger

2008.12.31. 09:00 - T-eszter

Címkék: imádjuk korosztály 3 hónapos kortól simba

Hát az már most látható, hogy a Karácsony sok-sok érdekes témát dob be majd a blogba. Játékokat főleg, habár a címben említett darab már régen megvan. Egyszerű, okos és praktikus (no meg nem túl hangos). Sima kis felfújható henger, ami a 6 hónap alattiakat a felfestett formáival, a 6-9-eseket a csörgészörgéssel, meg a markolászhatóságával bájol el, és azon bátraknak, akik már helyváltoztató mozgást végeznek, na azoknak a legtutibb. Merthogy nézegetni, ütögetni, gurítani továbbra is remekül lehet (és szeretik is) ámde már meg lehet próbálkozni a felállással, rátámaszkodással is. Ami nem megy könnyen, mert ez az izé bizony gurul meg minden. Komolya kihívás, de prímán lehet körbekergetni a szobán. A mienk imádja, így mi is :))

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr93799464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fel-mary 2008.12.31. 10:03:47

Nekünk is van, de kilyukadt vagy 5 helyen, így vagy 5 percig bírja a strapát... Nem tudom, ki lyuggatta ki, gondolom, a kis fogacskák élesítésére nem igazán alkalmas.


süti beállítások módosítása