Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Poronty

2008.12.22. 09:00 - Fel-mary

Címkék: internet terhesség szülés nem rossz bármely korosztály

Ki ne ismerné állítólag Magyarország legolvasottabb baba-mama-papa blogját? Van rá egy ezresem, hogy a látogatóink 99%-a olvassa.

Hm - akkor ezt most meg is szavaztatjuk, no lássuk:

 

 

Te olvasod a Porontyot?
Igen, minden nap
Igen, hetente
Igen, de ritkán
Soha

 

Szavazás állása

 

Én olvasom, majdnem minden nap. Igazából van egy állandó linklista, amin naponta többször is végigmegyek, és ez is benne van. Kommentelni ritkán szoktam, mert egyrészt rengetegen írkálnak, így ha nem frissítek ötpercenként, elveszek a sok hozzászólás között, de ha nagy ritkán beleolvasok, meglehetősen mulattat, hogy még a legártatlanabb témánál is milyen vérre menő vitákat folytatnak egyesek... csak tudnám, honnan van ennyi idejük.

Azt szeretem benne, hogy a szerkesztőiknek elég frankó a stílusa. Általában hanyagolják a többi babás oldalon tapasztalható ömlengős és fellengzős hangnemet, kicsit (ön)irónikusak, humorosak, konkrétak, de ez így jó. Szeretem, hogy általában nyomon követik, mi a "hot" a baba-mama világban, így nem kell ezer oldalt átböngésznem, ha a pneumococcus-elleni oltásról kapcsolatos híreket szeretném megtudni.

Vannak állandó rovataik, mint pl. a bébinapló és kismama-napló. Ezeket mindig elolvasom, már tudom, hogy a hét melyik napján melyik jön. Hétvégente pedig szoktak szüléstörténeteket is publikálni, amit szintén szeretek, bár kifejezetten ki szoktam akadni, amikor a szülő nőt a kommentelők később lehúzzák ( - hogy mert másképp szülni, mint ahogy azt ők egyedül üdvözítőnek érzik). Nagyon hasznosnak tartom az oldalt kilinkelt állandó posztokat, pl. a hétről-hétre rovatot minden héten elolvastam, amikor terhes voltam. Mindig csaltam is egy kicsit, egy hétre előre olvastam, ugyanis.

Van pár állandó szerzőjük, akik tényleg minden kismamát és babát/gyereket érintő kérdésről, hírről írnak, de mostanában mintha kezdenének kifogyni a témákból: egyre gyakrabban publikál biz. olvir, "aki" nem más, mint "olvasó ír", vagyis beküldött cikkek...

Ha mi is alkotói válságban szenvedünk, ugye kisegítetek majd minket is, kedves olvasóink?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr84780869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n.judit 2009.02.18. 22:23:21

Megmondom őszintén, én még csak nem is hallottam róla, pedig elég járatos vagyok a baba-mama oldalak berkeiben...:-(


süti beállítások módosítása