Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Motoros cipő-orrvédő

2008.12.19. 09:00 - Próba-Bébi

Címkék: biztonság sport imádjuk korosztály 1 éves kortól

Ez az írás bedina tollából került a blogra, aki ezzel a legaktívabb társszerzőnkké lépett elő! :)

Szerintem minden Anyuka ismeri azt az érzést, amikor a frissen megvásárolt igen drága, ortopédiailag is megfelelő cipőjét a gyermeke az első adandó alkalommal a motorján cipő-orral való fékezéssel rommá zúzza.... És hiába van "játszós" cipő és ünneplő cipő, valahogy mindig akad egy elhagyatott motor a környéken, ha mi nem készültünk váltócipővel! És itt jön a képbe egy csodálatos találmány, a cipő-orrvédő! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem foglal sok helyet, bárhová magaddal viheted, és nem hozhat zavarba egyetlen motor sem!!!

Ez egy igen praktikus műanyag (piros PVC) sapka, amit felhúzunk a cipőre, hátul a sarkánál egy tépőzáras pánttal rögzítünk. Ami igazán vonzóvá teszi, hogy átölel jó pár méretet (21-28-ig), és a talpán lévő hasíték miatt a szélessége is jól alakítható, így nyáron szandira épp úgy feltehetjük, mint ősszel egy bakancsra, vagy télen a hótaposóra. Csak felhelyezed a cipőre, és az ifjú Talma már repeszthet is, függetlenül az évszaktól, a napszaktól és a ruházat stílusától. Ezek után csak azért kell aggódnunk, hogy ha a gravitáció kontra motorozó gyermek párharcából a ded kerül ki vesztesen, legyen erőnk a térdben szakadt nacit, vagy harisnyát megstoppolni, és legyen nálunk megfelelő mennyiségű zsepi a könnyek felszárításához, valamint sebtapasz a térdben, tenyéren keletkezett sebek lefedéséhez!!! Hallottam olyan megjegyzéseket, miszerint a gyerekek utálják. Biztosan akad ilyen csemete, de nekem az a véleményem, ha ezzel szokja meg a testedzés eme veszélytelennek nem mondható formáját, nem lesz ellenvetése. Sőt! A szép színe miatt még tetszik is Nekik! Az ára igen barátságos, hiszen a 2.600 Ft körüli ár egyszeri beruházása évekig megvédi a brutális áru, akár 10 e Ft-os babacipőket. Hát nem megéri?

Fellelhetősége elsősorban a bababoltokban valószínű, bár elvileg a Sabaria is forgalmazza. Ja, és még egy megjegyzés a végére: nem okoz gondot, ha egy kicsit ormótlannak is tűnik, mert sokkal nagyobb a lábánál, mert prímán közlekednek benne, még gyalogosan is. Tisztítása javallott vizes szivaccsal, makacsabb szennyeződések esetén (ami ősszel igen valószínű) körömkefével.
Mindenkinek nyugodt motorozást kíván: bedina!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr19811928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Próba-Bébi 2008.12.23. 17:04:11

Mi is kaptunk ajándékba egy kedves barátnőmtől. :)) Imádjuk, sehová sem megyünk nélküle, ha a motor is nálunk van!

wittmanboy 2009.01.03. 18:37:54

Szoktassuk inkább kattogós lepkére gyermekünk! Tisztább szárazabb, és még az ortopéd cipőprotézistól sem szenved maradandó lelki károsodást.

Próba-Bébi 2009.01.06. 11:09:38

wittmannboy: mi a baj a motorral? mitől ortopéd a cipőprotézis?

linus1 2009.01.14. 10:31:07

Hogy jön ide a kattogós lepke?!

T-eszter 2009.01.14. 12:49:30

hát igen... szerintem is csak akkor okoz lelki traumát a cipő orrvédő, ha rajtunk van és a gyereket rugdossuk vele. persze ilyen vonatkozásban a csattogós lepkét is lehet nem rendeltetésszerűen használni.


süti beállítások módosítása