Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Kika pelenkázó komód

2008.12.08. 09:00 - Fel-mary

Címkék: bútor lakberendezés csak ha nincs más korosztály újszülött kortól

 

Nem találtam hozzá képet a neten,(így kénytelen voltam a sajátomat lefotózni), ráadásul a Kika honlapja szerintem borzasztó gyenge, de most nem is ez a lényeg, mert a bútoraikat viszont szeretem.

A pelenkázót ajándékba kaptuk, masszív, robosztus fenyőbútor. Kicsit kopárnak tartottam, így feldobtam pár bútordísszel de ettől eltekintve nagyon praktikusnak tűnt a komód. Amit imádok benne, hogy maga a pelenkázórész egy toldalékkal illeszthetőm rá, következésképpen a pelenkázós kor elmúltával levehető, és a bútor sima komódként funkcionálhatna onnantól...

...már ha megéri. Nem bizonyult ugyanis elég strapabírónak. Pelenkázóról lévén szó, naponta többször is igénybe vesszük, és persze nem szakadt be a gyerek alatt, ellenben a fiókjain az Uram már vagy háromszor ki kellett, hogy cserélje a síneket, mert folyton leszakadtak a fiókok. Tény, hogy nem pelenkát tárolok bennük, hanem a kismanó ruháit, és persze, van belőle dögivel, és napjában többször is húzkodásra kerülnek, persze egykézzel (másikkal a gyereket tartom, hogy le ne ugorjon a magasból) - egyszóval a férjem szerint nem vigyázok eléggé rá... nodemármost, szerintem aki pelenkázó komódot használ, a legtöbb esetben így használja, nem az lenne tehát inkább a logikus, hogy olyan bútort készítsenek, ami mindezt ki is bírja? Ennyi pénzért...

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr3777399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T-eszter 2008.12.08. 09:21:27

Én egyszer vásároltam a Kikában, egy ülőgarniturhát. Nem elírás, mert azon túl, hogy 8 helyett 15 hetet vártam rá, nem értesítettek, hogy végre megjött, majd nagy nehezen kihozták és összeszereléskor kiderült, hogy a lábainak - hopp - bizony nincs menet fúrva. oldd meg paraszt! ennyi pénzért, mert ja persze bazi drága.
részemről le a Kikával!

bölcsésztanár 2008.12.08. 11:39:39

Én se kedvelem a Kikát, már az áruházban egy-két hónapja kiállított bútorokon látszik, hogy fognak otthon szétesni néhány további hónapon belül. Ugyanez az Ikea, de hát azt meg ugye nem a bútorok miatt szeretjük...
Mi sima fenyőkomódra tettünk merev aljú pelenkázót, azt használom 3,5 éve. Semmi baja, És látszik rajta, hogy még jó pár évig fogja bírni.
Kicsit drága, de tuti minőség a Szigedi bútor. És még hazai is, ha ez számít. (Nekünk igen.)

Fel-mary 2008.12.08. 20:02:51

Ikeában nem nagyon vettünk még bútort, de a Kikában már sokat. Ezt leszámítva eddig egyikkel sem volt gondom.
Most dohányzóasztalt keresek, de sehol semmi :-( ill a vaterán láttam egyet, de az olyan drága, hogy ha az egész család karácsonyi+szülinapi ajándékát összetenném, akkor sem vehetnénk meg :-( Az a baj, hogy beleszerettem, és más már nem is kell.
Egyébként én innoshop-mániás vagyok, ami a kanapékat illeti.

Egy apuka 2008.12.08. 22:37:53

Fel-mary, vicces, hogy "koparnak" tartod a fenyobutort. Szerintem a beerett borovi fenyonel nincs valtozatosabb butorfelszin. En imadom nezegetni a mieinket :-)
Azert ne felejtsetek el, hogy jo dolgotok van, amikor valasztotok mondjuk a Kika es az Ikea kozott. Toluk ezek az aruhazak 200 km-re vannak...

Levente, Csanád, Csenge, Vali 2008.12.09. 03:51:32

Mégis, kinek lenne jó, ha a bútorok tovább bírnák? Csökkenő profit mellett....
www.magtudin.org/Hetesi%20Zsolt.pdf
(bt.: örültem a zárójeles mondatnak)

Levente, Csanád, Csenge, Vali 2008.12.09. 03:53:15

bt.: örültem a zárójeles mondatnak.
Mégis kinek lenne jó, ha a bútorok (és egyebek) tovább bírnák? Csökkenő profit mellett...
www.magtudin.org/Hetesi%20Zsolt.pdf

Próba-Bébi 2008.12.10. 08:00:10

nekünk ikea pelenkázós komódunk van, amit azért szeretek, mert van mellette hely a pelusoknak, krémnek, nem kell folyton lehajolni és fogni a Kicsit. viszont már a Nagy idejében annyira megroggyant a lehajthatós felső része, hogy most ki kellett támasztani. :(
bt: a mi első bútoraink is a Szigetitől valók. imádjuk őket a mai napig, bár már alapvetően más stílusú bútorokat veszünk, a Szigedis komódok még mindig gyönyörűek és időtállóak és csak egyre szebbek, ahogy sötétedik a színűk (remélem, nem a kosztól ;))

bölcsésztanár 2008.12.11. 11:20:07

Cs, Cs, V:
Elolvastam a belinkelt tanulmányt.
Nagyon tetszett a sikeres forgatókönyv része, de meglehetősen utopisztikusnak találtam. Amúgy minden szavával egyetértek, de kevéssé tudom hinni, hogy így lesz. A fejekben kellene nagy-nagy változásnak történni hozzá.


süti beállítások módosítása