Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Cseresznyemag párna

2008.12.05. 14:00 - T-eszter

Címkék: betegség imádjuk bármely korosztály babylove

Ismét egy eygyszerűségében is nagyszerű találmány. A cseresznyemag könnyn felmelegszik, aztán lassan, apránként adja le a felvett hőt. Hasznos ágyelőmelegítésre, továbbá ha megfázik a poronty. Mellkasra, hátikóra (anyának mensigörcsök esetére), a szülés után egyből a lelappadt hasra téve ez is gyorsítja a méh eredeti méretre visszaállását. Ha nincs (még) fülmelegítősapka, akkor azt is pótolhatja. no persze elég bizarr lenne egy párna rászigszallagozva a kölyök fejére. Szóval ez a megoldás csak bizonyos kor fölött jöhetne szóba, amikor talán észérvekkel meggyőzhető, hogy ott tartsa a párnát :))

Nekünk szerencsére mindezen esetekben még nem volt rá szükség. Én a hideg beálltával egyszeűen arra használom, hogy séta előtt bevágom a mikróba (1 perc), majd ezt is beszuttyantom a gyerek takarója alá, a légkört melegítendő.

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr69776449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsésztanár 2008.12.05. 20:45:25

Mi ajándékba kaptuk, de szerencsére még sose kellett. Viszont gyerekkorom fülfájós éjszakáit biztos megkönnyítette volna, ha lett volna ilyenünk és hozzá mikró, nem kellett volna anyukámnak alufóliába és konyharuhába csomagolt sót melegíteni éjjel a gázon...

Egy apuka 2008.12.05. 21:37:12

Oh, azok a són fekvések. Mindig égette a fülcimpámat....

Levente, Csanád, Csenge, Vali 2008.12.06. 06:34:22

Mi is a sós élményeken felbuzdulva vettük meg ...


süti beállítások módosítása