Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Morzsolgató kendő

2008.12.02. 14:00 - T-eszter

Címkék: játék imádjuk korosztály újszülött kortól

Eccerű és naccerű. Már terhesen megvettem, kivételesen nem ajánlásra, hanem mert megtetszett. Először a fazonja, aztán a fincsipuha anyaga, lágy pasztellszínei. Olyan fazont választottam, amin kis fülecske van a jövőbeni (habár nem tervezett) alvóscuminak. mert hátha. A kis kék alvósnyuszi ott várta a gazdáját két héttel a születése (mármint a gazdi születése) előtt a szépen megvetett, előkészített ágyban. Időmilliomos voltam, no...

Éjszakánként pedig magamhoz vettem, egyrészt hogy azt szorongatva előre örüljek a kis ismeretlennek, másrészt hogy jó anyaszaga legyen. Később kaptunk egy alvóbocit is, az ő sarkaiban rágókák voltak a kis csomókon kívül. Sok kisbabának fixa ideája csomógat babrálgatni elalvás előtt/közben, ez nekünk is bevált.

Baba jött, cuccocskák maradtak, sőt én ezt szoktam ajándékba vinni (már amikor találok megfelelőt) az újszülötteseknek. Jó, mert kellemes az anyaga. Könnyű és van rajta mit fogni.

A csordához idővel alvómackó és alvómanó is csatlakozott, a legutolsó már csak a játékdobozban kapott helyet, de a maci lett a tuti befutó. Nyuszi és boci azóta valahol kallódnak, de a maci sarokgörcsei és orra már agyonnyálazott és taperolt, érett egy alapos tisztításra. Csak nehogy a bájait is kimossam a rákövesedett kosszal egyetemben!

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr81769849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madz 2008.12.02. 21:10:45

hát nemtom. nálunk egyszerű textilpelus van. imádja.

Próba-Bébi 2008.12.02. 21:42:05

mi is kaptunk ajándékba ilyen kendőt, de mind a két Lányomnak a textilpelus jött be, annak a sarkával birizgálták magukat, vagy a fejükre húzták, és békésen beszunnyadtak alatta. :) azóta már van belőle színes, sőt mintás is, de én mindig úgy éreztem, hogy ezeket inkább magamnak választottam, mert a gyerekeket nem érdekelte különösképpen, hogy vane pingvin vagy maci a pelenkán. ;)

bölcsésztanár 2008.12.02. 22:39:20

Mi is kaptunk ajándékba, hatás: semmi. Adtam tovább. Szép-szép, de a nagyobbik folyton engem akart, bizonyos testrészemet, a kicsinek meg ott volt az ujja.
Tényleg, törvényszerű az, hogy ha egy gyerek folyton az ujját szopja, ferdén nőjön a foga? A kicsi lányom alsó két foga egymás felé néz kibújásuk óta. Lehet ezzel valamit csinálni? Cumit ugye már késő, de egyikünk se akarta. Nektek nincs ilyen tapasztalatotok?

T-eszter 2008.12.03. 08:38:01

nos akkor erről is bebizonyosodott, hogy ahány ház, annyi szokás :))
A fogakról én úgy tudom, hogy amíg nincs kint az összes, addig vadul helyezkednek. Ismerek egy anyukát, akinek a nagyobbik cumizott, nem is volt semmi, majd azt hallotta, hogy a cumizás miatt kifele fog álli a foga, így a kissebbnek már nem volt cumi. Na erre neki meg befelé állt.


süti beállítások módosítása