Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Babaszoba dekor (al barikák)

2008.11.19. 09:00 - T-eszter

Címkék: kreatív lakberendezés imádjuk bármely korosztály

Előző kecónkban - aholva csöppünk született - bőven volt alkalmam a gyerekszobán tűnődni. Mivel paneles egérlyukról volt szó, így a kreatívításomat nem annyira a bútorokon, mint a dekoráción élhettem ki. Adott volt egy halványkék alapszín (ami jól is jött, mert fiút vártunk), amit feldobtunk azzal, hogy mellmagasságig, illetve pár sávval megbolondítva (az ablakon körben, és nem a teljes szobán végighaladva) sötétkékre festettünk.
A két szín találkozásánál öntapadós bordürcsíkot húztunk körbe, majd felhelyeztük a szintén öntapadós barikákat a falra. Ehez a szetthez kapható még egy kis névtábla a gyerek ajtajára, meg egy kis fogas is, alvó barikával.

A képet sötétkék roló és sötétkék függyöny tette teljessé, a komnorságot pedig a vidám színes lámpa, meg a fehér kiságy ellensúlyozta. Nagyon aranyos lett, szép napos és most, ahogy írok róla hihetetlen honvágy fogott el a kis zug után. Olyan otthonos volt, olyan jó volt oda bebújni szopizni a babával. Hahh...

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr53759230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása