Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Chicco Auto-Fix Plus hordozó

2008.11.17. 14:00 - T-eszter

Címkék: biztonság úton chicco imádjuk korosztály 9 hónapos korig

A Graco babakocsinkra remekül illeszkedett, így különösebb utánajárás nélkül is ezt vettük. Ránézésre jó volt, márkás és még a színe is ment a babakocsihoz.

A hordozót magában és bázissal is lehet rögzíteni, ez utóbbival persze biztonságosabb. Mind a bázist, mind a gyerekülést a biztonsági öv tartja a helyén, és elöl is és hátul is menetiránynak háttal kell bekötni. Lehet, hogy ez most szájbarágósnak tűnik, de mi a kórházból hazafelé simán arcal előre kötöttük be (butuska kezdő elsőgyerekesek). Szóval ez akár hiba is, hogy nem egyértelmű.

A súlya... hát elég nehéz még üresen is, de nem nyavalygok, ez azért biztonságot is jelent. Kézben vinni kicsit nehézkes, mert ha a kialakított fogantyút fogjuk,akkor pont remekül kicsavarodik az ember csuklója, de karon is jól elfér. Én mindig úgy vittem. Szépen mélyen fekszik benne a baba, ránézésre elég kényelmesnek tűnik. A csatt jól kezelhető és egyszerű a feszességét állítani. Az öv több magasságba is átfűzhető, egy picit persze macerásan.

Nagyon biztonságosnak látszik, oldalsó védelemmel is ellátott, és nagyon könnyű vlt ki-be pattintgatni a kocsiba. Persze ennek is olyan kialakítású a talpa, hogy elvileg remekül hintázik, de sajnos csak üresen :)) ha gyerek is van benne, akkor bzony a feje miatt hátrabillen és már nem leng ki olyan szuperül, de azt hiszem ez az utolsó szempontok egyike.

A testberichte.de jó minősítést adott neki és az elmondásuk alapján a bázis nélkül használva még biztonságosabb. Hmm.. érdekes, én is jókor jövök erre rá :))

És ha már témánál vagyunk, tudja valaki, hogy miért nem szabad a menetiránynak háttel levő gyereket légzsákos helyre kötni? Erre még senki nem tudott nekem egyértelmű választ adni. Elméleteink persze nekünk is vannak, de van, aki tudja is?

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr60759191

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: paddle board reviews 2019.01.30. 19:16:23

Segítség az Opera Minihez - Magyar Opera

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása