Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Fejpárna ék

2008.11.09. 09:00 - T-eszter

Címkék: betegség imádjuk bármely korosztály

A borostyán nyaklánc beszerzésekor csaptam hozzá ezt is a kosárhoz, de az előzővel ellentétben ez igencsak jó befektetésnek bizonyult.

Nem használjuk állandóan - mert minek - viszont amikor torturha időszak van, akkor az orrszívó után ő a következő legjobb haver. Csak persze itt nem ordít a gyerek, ha meglátja (észre sem veszi szerintem).

A lényeg megkapóan egyszerű, ha valai szenvedett már kirobbanthatatlan orrdugulástól, érzi a párna előnyeit. Ha egy kicsit is alátámasztjuk a fejünket, már jobb a világ. A takimaki ugyan nem tűnik el, de legalább nem dörömböl a homlok és arcüregeinkben. Csak szivárog kifelé szépen alattomban.

A kialakításának köszönhetően már aprócskáknál is bevethető, mi eleinte egészen a derekához tettük a párna alját, és úgy emelkedett szépen fokozatosan. Ma már nyilván lelóg róla, de még mindig jól szolgál.
Persze a megfelelően hajtogatott és lepedővel takart pléd is megteszi, de ennek a használata könnyebb, nem csúszik szét, és nem ficánkolja le éjjel a huzatot

www.babacsoda.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr35753309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsésztanár 2008.11.09. 12:43:51

Nekem azt mondta az első védőnőm, hogy ha takimaki jön, tegyek 2-3 könyvet a kiságy két lába alá, az is megteszi...
Végül nem ez lett, hanem a mózeskosarunkhoz készített az uram egy olyan állványt, amire fel lehetett tenni a kosár egyik végét, és így emelte a gyerkőc fejét.

T-eszter 2008.11.09. 18:12:14

bt: jaa, hát akinek ezermester az ura :)

bölcsésztanár 2008.11.10. 00:03:20

Ja, szerencsére az. (Bár nem a Zeneakadémián tanulta...)
Egyébként sok bútort készített itthonra, nem olyanok, mint a boltban kaphatók, de én szeretem őket, mert fenyőből vannak. Azzal még dolgozni se olyan komplikált - szerinte.

T-eszter 2008.11.10. 05:45:56

klasz lehet, ha valaki saját kézzel építheti az otthonát. Mi max dekorálunk, habár nálunk is készült már állvány olyan helyre, ahova nem találtunk volna méretre

Levente, Csanád, Csenge, Vali 2008.11.10. 07:49:52

Na, azért a ló túloldalára is át lehet ám esni. Nálunk azért nincs egy sor dolog, mert majd ő csinálja, sk. Csakhogy számtalan dolga van azon túl is, és sosem, vagy csak nagy késéssel jut oda.
Amúgy azért megéri sk. dolgozni, mert az legalább minőség, az ember magának tökéletesen elkészíti. A párom is azon húzta fel magát elsőre, hogy lambériát akart, és nincs egy egyenes fal a házban...

bölcsésztanár 2008.11.10. 11:23:28

Hát igen, az idő tényező nálunk is hátráltatni szokta a dolgokat. Volt rá példa, hogy a szekrény ajtaja egy évvel később került fel, mint ahogy a doboz elkészült... Újabb hónapok múlva már volt rajta fogantyú is. Viszont 200.000 ft helyett volt kb. 80.000+munka.

Próba-Bébi 2008.11.10. 13:18:05

Nálunk is volt orrdugulás bőven, és be is kerültek a vastag regények a kiságy lába alá. Jól működött, csak mi szentségeltünk folyton a Férjemmel, amikor éjjel belerúgtunk egy-egy antikvár darabba...


süti beállítások módosítása