Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Pelenkafutár

2008.10.26. 09:00 - Próba-Bébi

Címkék: tisztálkodás csak ha nincs más bármely korosztály

Nagyon szeretném, ha lennének kommentek a bejegyzésemhez, mert a Pelenkafutár, mint cég, végtelenül szimpatikus volt és jól esne a lelkemnek, hogy bár én nem fogok tőlük rendelni többet, kiderülne, hogy sokan vagytok elégedettek velük. Egy kedves ismerősöm ajánlására néztem körül a honlapjukon, és mivel az árérzékenységem hajtott ide, megrendeltem a legolcsóbb, akciós csomagot, ami 100 db maxi pelust takart. Tényleg olcsó volt és ingyen ki is hozták, bár a fürdetés-altatás idejére tett szállítás engem kicsit meglepett, de szerencsére egyik Lányunk sem nyelte le a körömkefét vagy itta meg a könnymentes sampont, amíg én kifizettem a fuvarost.

Nem vagyok túl türelmes fajta, így rögtön feltéptem a vákuumcsomagolást, hogy éjszakára bekészítsek néhány, szám szerint 3 db pelust. Az első nem ragadt. A második nem ragadt és a harmadik sem tervezte, ezért felhagyva a kísérletezéssel maradt a régi, jól bevált, drágább pelus és egy telefon másnap a selejtes kupac visszahívására. Amikor a panaszomat előadtam, nagyon kedves és segítőkész bánásmódban volt részem, még aznap este (szintén altatás időben) eltűnt otthonról a nem ragadós adag, aminek egy drágább verzió vette át a helyét (a különbözetet természetesen ki kellett fizetni; a bosszúságomért kedvességet és gyorsaságot kaptam cserébe). Ez a fajta pelus szebb volt és ragadt, egyetlen szépséghibával lepett csak meg: hiába volt maxi méret (9-18 kg), az én 9 kilós Lányomra kicsi volt, pedig távol álljon tőlem, hogy kis pandabébit nevelgetnék itthon hagyományos méretű kisgyerek helyett.

Ott álltam 100 db passzentos pelussal tanácstalanul, és már nem volt sem erőm, sem kedvem cserét kérni. Elkezdtük hát napközbenre ezt a csőnaci fazont használni, amiből minden 5. félre volt szabva, éjszakára pedig a régit. Nem volt túl sok örömöm benne, mert bár a színes rajzok a derékrészen hosszú másodpercekre a hátán bírták tartani ringlispílt játszó Lányunkat, az hamarosan kiderült, hogy minden nadrágja és rugdalózója tökéletesen beszívja a kiszivárgó pisit. Javaslom tehát, hogy legyen minden anyuka nálam rutinosabb, és rendeljen próbacsomagot, mielőtt betáraz ebből a tréfás pelenkából.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr29726215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fel-mary 2008.10.26. 20:36:24

Beteszed lszi a linket?

bölcsésztanár 2008.10.26. 20:59:30

Well, you have learnt a lesson.
Ár - érték arány akkor nem az optimális. Nekem a dm-es babylove a nyerő,
jó is, viszonylag olcsó is, közel is van. Kell más?

bodzakutya 2008.10.27. 07:20:55

Én is rendeltem tőlük. Az első adag tökéletes volt, maximálisan meg voltam velük elégedve. Amikor újra rendeltem, akkor olyan rossz minőségű pelenkát hoztak, hogy csak a fürdést megelőző időszakban tudtam ráadni a gyerekre, mert tiszta zselé lett a feneke. Panasszal is éltem, de nem kerestek meg. Kénytelen voltam valahogy elhasználni 100 db minősíthetetlen pelenkát.

Levente, Csanád, Csenge, Vali 2008.10.27. 07:23:25

Mosható, textilpelusokról (márka - ár - tartósság, stb.) nincs tapasztalatotok? A neten én is megtaláltam őket, csak használati tapasztalatot szeretnék.

Próba-Bébi 2008.10.27. 08:54:56

bölcsésztanár: jól beszélsz! ;)
az első Lányomnak csak babylove pelusa volt. minden szempontból tökéletes választásnak tűnt, arról nem is beszélve, hogy egy ismerősöm, aki a Procternél dolgozott azt mondta, hogy a folyamatosan tesztelt pelenkák közül rendre a babylove vitte el a pálmát a nedvszívó versenyen. tulajdonképpen nem is értem, miért cseréltem le...

Próba-Bébi 2008.10.27. 08:57:51

Csanád, Csenge, Vali: én személy szerint soha nem használtam mosható textilpelenkát (mármint a Lányaim popsiját nem csomagoltam abba soha :)), de a Kismamában többször is olvastam cikket, pro és kontra írásokat a tapasztalatokról. bevallom, én túl lusta és nem elég zöld vagyok ehhez, de sokan esküsznek rá, mindjárt utánanézek Neked.

Levente, Csanád, Csenge, Vali 2008.10.28. 06:09:21

Köszönöm a tippet, már ott is ragadtam!

Még egyszer köszi!


süti beállítások módosítása