Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Avent Isis elektromos mellszívó

2008.10.20. 20:00 - T-eszter

Címkék: etetés avent imádjuk korosztály 2 éves korig

Hosszú út vezetett hozzá. Még a szülés előtt azt javasolták ne ruházzak be, hátha nem lesz tejem. Lett tejem, sőt. Nagyon kellett volna egy mellszívó már odabent, hogy ne durranjanak be a melleim. nem volt.

Így a második napon Apa beszerzett kutyafuttában egy gyógyszertári pumpásat. Horoorszívó, ki se próbáltam. Tisztíthatatlan, kíméletlen kínzóeszköz. Persze volt vagy 300 Ft, de semmire se jó.

Aztán még a kórházból hazafelé betértünk, hogy vegyünk egy Aventes elektromosat, amit nagyon javallottak. Hát az éppen nem volt, így vettünk egy másik fajta kézit. Canpol baby, amivel - azon túl, hogy kézi és a már csúnyán bekeményedett szervekkel sokat kezdeni nem tudott - nagy gondom nem volt. Végül egyszer használtam csak, de akkor nagyon pöpec volt.

Így vasárnap este éppen zárás előtt párom elrohant venni - kerül amibe kerül alapon - egy Avent Isis elektromos mellszívót. Ára a Brendonban 34.500,- Ft - ami a "hát nem olcsó..." kategória - de már amikor a liftben hozta fölfelé kapott egy elismerő bólintást a házban lakó többgyerekes anyukától. Élethosszi befektetés - mondta.

Nos a szettben van ugye a mellszívó maga, ami hálózatra köthető. A szívótölcséren szilikon is van, ami azért lágyít a dolgon, a szíváserősség és tempó pedig nagyon egyszerűen szabályozható. A szerkezet könnyen apró darabokra szedhető, vagyis tökéletesen mosható és sterilizálható. Minden apró bizgeréhez van pótalkatrész. Aztán az extrák: ha mondjuk munkahelyen, vagy bárhol "útközben" kell használni, úgy jól jön az elemekkel működő hordozható tápegység. van két jégaku is, amik segítenek a már lefejt tej hidegen tartásában, amit a hőtartó táskába pakolhatunk. Tartozik a szetthez még két cumisüveg is.

Fejni ugyan utálok, de a gépet imádom!

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr9722631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása