Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Peg Perego Prima Pappa Dinner etetőszék

2008.12.27. 09:00 - T-eszter

Címkék: etetés nem rossz korosztály 6 hónapos kortól peg perego

Habár egy korábbi bejegyzésemben még nem voltam oda ezért a székért, mostanra a helyzet szerencsére sokat javult. Egyszerűen a gyerek még talán túl kicsi volt hozzá, de végül csak belenőttünk... izé... bejejöttünk.

A szék nem felel meg az új EU szabványnak, mert mind a 4 kereke görgős, de én spec pont ilyet akartam, hogy a kölyök majd ebbe kapaszkodva, ezt tologatva krosszolhasson keresztbe és kasul a lakásban. Persze azt akkor még nem tudtam, hogy éppen a mászkálása miatt az egész konyha és előszoba csurig lesz szőnyeggel, így gurítani sem nagyon tudja majd, na de ez nem a szék hibája.

Az ülőfelület magassága állítható és az egész szék dönthető (nem csak a háttámla), így már kissebebknek is remek lehet. Duplatálcás, így könnyen tisztán tartható, habár mi többnyire az asztalhoz húzva használjuk.
A biztonsági öv jó kialakítású és a kölök lába köszt egy masszív osztóelem ad plusz védelmet a kipotyogás ellen. Emiatt jódarabig be sem kellett kötöznünk, csak mostanában, amikor már simán kificereg  a székből, ha akar.
Viszonylag könnyű összecsukni és úgy nem is foglal sok helyet. Nagy konyhánk van, így ezt a funkciót még nem sokat teszteltem.
Nem valami húdeszép a külseje, de azért nem rossz. Az amúgy levehető huzat más színekben is kapható, ha valaki fel szeretné turbózni a látványt. Én többnyire észre sem veszem. Ha benne van azért, ga meg nem, akkor rá se nézek :))

Most ott tartunk, hogy amikor kinégykézlábal a konyhába, akkor meglátván a széket felrikkant, odaspurizik, majd belekapaszkodva-felállva belekéretszkedik.

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr65776444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása