Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Ringató a Fonóban

2008.11.06. 09:00 - T-eszter

Címkék: zene szórakozás fejlesztő ringató nem rossz korosztály újszülött kortól korosztály 3 éves korig

Rutinos anyukák (aoukák) már biztosan csípőből nyomják, hogy kerületükben hol és mikor milyen zenés-játékos készségfejlesztő foglalkozások találhatóak :)) Mi még csak most térképezzük fel a terepet, de ez bejött.

A Ringató nevű foglalkozás nem csak a Fonóban van, azonos névet megtalálhatóak szerte Budapesten, és sok más néven országszerte is (Zeneovi, Diridongó). A foglalkozáson a legtöbb helyen a hét adott naján több időpontban követik egymást, így ha a baba ritmusa változik, akkor sem kell izgulnunk, hogy odaérjünk a megszokott időpontban, mert vagy korábban vagy később is tudunk kezdeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fonóban nagy a tömeg, bármelyik csoportba is megyünk, ennek hátránya, hogy kölkünk könnyebben kap taslit egy figyelmetlen anyuka erőszakosabb gyerekétől, illetve nincs igazán személyes odafigyelés, ellenben a több gyerek több inger. Barátnőm kiscsoportban már-már punnyadó kisfia itt szárnyakat kapott,ő pedig nem győzött utána rohangálni a teremben.

Sokat éneklünk, mondókázunk, nagyon szép dalokat válogat össze a zenepedagógus és ezeket különböző játékokkal, mozdulatsorokkal követjük. Sok az ismétlés (mármint foglalkozásról foglalkozásra), így lassan-lassan mi is 2-3 új dalocskát dúdolgatva térünk haza, amit persze már másnapra elfelejtünk, de sebaj. Következő héten ismét Ringató!

A foglalkozások ára egyébként 700,-Ft (bérletben 600)

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr73741688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása