Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Ha nagyban játszol

2008.10.17. 14:00 - Fel-mary

Címkék: ruha szoptatás shopping imádjuk

Ha a sors tekintélyes mellmérettel ajándékozott, vagy vert meg, akkor megnyugtatlak, hogy ez a terhesség és a szülés után még nagyobb lesz. Egy C-s, D-s kosár pocakosként E-s vagy nagyobb hízás esetén esetleg F-es is lehet, de a tejbelövellés után szerintem simán el tudod majd hordani a G-s vagy akár a H-s melltartót is. Ez azt jelenti, hogy a korábban a Triumph-ban olyan nehezen megvásárolt, ámde annál jobban kedvelt méreg drága csipkés melltartó csodák egy időre a szekrény aljára kerülhetnek, és jöhentek az ejtőernyő méretű kismama, avagy szoptatós melltartók…

…amit még véletlenül se keress a Triumph-ban, vagy egyéb, halandó emberek által látogatott, plázákban vagy bevásárlóutcákban lévő hagyományos fehérnemű-boltokban, de a Brendonban, Kenguruban is csak elvétve találsz egy-két E-s kosarú szoptatós melltartót.
 
Mielőtt azonban tényleg elkezdenéd felvásárolni, és félbevágni a kosárlabdákat, javaslom, hogy látogass el Magyarország egyetlen általam ismert nagyméretű kismama ill. szoptatós-melltartó boltjába, ahol a különböző kismamaboltokban árult Anita márkájú melltartókat árulják, nagykereskedéseknek és fogyasztóknak is. Sajnos csak egy márkaboltjuk van az országban, Budapesten, a Délinél a Kékgolyó utcában.
 
Két bolt van egymás mellett: az Anita Fehérnemű, ahol normál és extra méretű fehérneműket és fürdőruhákat árulnak. A design olyan erős közepes, de G-s kosárral az ember ne várjon csodákat, meg ugye mégiscsak német cégről van szó… A használhatóság és kényelem azonban csillagos ötös, én pl. vettem itt egy sportmelltartót nem mondom mekkora kosárral, de legyen elég annyi, hogy az én férjemtől származik az ejtőernyős példa… és az úgy tart, de úgy, hogy simán lefuthatnám benne a maratont (persze csak akkor, ha a mellben erős csak a mellemre vonatkozna…). Fürdőruhaválasztékuk pedig egész évben megújul, én még július végén is rengeteg féle-fajta fürdőruhát találtam itt.
A másik bejárat pedig az Anita Maternity-é, ahol értelemszerűen kismama és szoptatós termékeket találhatunk – hát nem mondom, hogy számtalan választékban, de legalább a méretünkben. Érdemes ellátogatni ide a terhesség vége felé, amikor már elég nagy a mellünk – de még koránt sem érte el a végleges méretét. Melltartóra viszont a szülés után közvetlenül szükségünk lesz, ha nem akarunk két babafej-méretű kősziklát segítség nélkül cipelni.
 
Azért is szeretek itt vásárolni, mert a kiszolgálás szuper. Szerintem egy olyan terméknél, mint a melltartó, az ember lánya amúgy is rá van szorulva a segítségre, mivel a legtöbbünknek fogalma sincs a méreteiről, másrészt pedig szerintem szörnyű, ha egy rosszul választott darab felpróbálása után újra fel kell öltöznünk, hogy másik méretet hozzunk be.
 
Persze, a kiszolgálásnak, a különlegességnek megkérik az árát. Egy-egy szoptatós melltartó mérettől függően 9-11ezer Ft, hasleszorító bugyi 7-8ezer Ft, míg a sportmelltartó is egy 10es körül van. Úgyhogy tényleg drágák a termékek, de arra kell gondolnunk, hogy az elkövetkezendő 1-1,5 évben, amíg szoptatunk, bizony naponta 8-szor is elő kell majd kapni a ciciket, így tényleg nem mindegy, hogy milyen melltartóba szorítjuk be őket. Meg ugye ne is nagyon szorítsuk, mert az nem tesz jót a tejelválasztásnak…
 
Ui. Persze azért nem csak az óriásmellű hölgyeknek szolgálnak minőségi választékkal a boltban, hanem molettek és úgymond "normál" testalkatúak is megtalálhatják szoptató vagy egyéb melltartójukat, fehérneműjüket, fürdőruhájukat.
 
A bolt címe:
Budapest, Kékgolyó utca 20-22., 1123.
Tel: 1/487-10-83
 

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr37713300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása