Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Utolsó kommentek:

bilidzsó 2014.10.17. 08:50:07

Az a baj, hogy 42e Ft-rt egy olyan etetőszéket adnak, aminek a huzata 1-1,5 éven belül egyszerűen kiszakad magától, csak attól, hogy benne ül a gyerek. Egyszerűen vicc, hogy ennyi pénzért egy kínai gagyi minőséget tudsz venni ezen a márkanéven. Nagyon megbántam, hogy ezt vettem. Az első gyereknél megvettük, 20 hónapos volt, az első repedésnél, nem ült benne egy évet! A sérült huzatot kidobtuk, rendeltünk másikat a Barndonban (11e Ft). Egy vet pihent a polcon, most lett aktuális, elővettük. A 2. gyereknél elővettük az új huzatot, 1,5 hónapja van benne és az új huzat is kirepedt egy saroknál. Most akkor varratok rá a neten egy magyar készítőnél tartós huzatot 7500 Ft-ért. A végeredmény: 42e + 11e + 7,5e = 60,500 Ft. Nos ennyiért már vehettem volna valóban nagyon szuper minőséget is! Senkinek nem ajánlom ezt a típust és ezt a márkát sem fogom venni SOHA!

Bejegyzés: Peg Perego Prima Pappa Rocker etetőszék

lujo74 2012.08.28. 02:15:42

E könyv elolvasása nélkül senkit nem engednék szülővé válni!

Bejegyzés: Ki nevel a végén doktor Csernus szerint

feteke 2012.04.13. 20:44:02

A két Leboyer könyvet én is ajánlom mindenkinek. Én a császáros szülésem után olvastam el, amikor nagyon kerestem az okokat, hogy miért? és hogyan tudnám ezt legközelebb elkerülni? Nekem nagyon sokat segített abban, hogy sok okot utólag felfedezzek.
Engem nem zavart a formája sem, bár így kevesebb orvost lehet vele bombázni. Bár szerintem pont ebbe az irányba kéne elmozdítani a szülészek nagy részét.

(Lenkeit elvből nem olvasok. Nekem az ne magyarázzon, aki ekkora egészségügyi pénzkarriert futott be és akinek a reklámja zajszennyezésként van jelen az utcán a Blahától nem messze.)

Azt viszont nem tudom, hogy Magyarországon hol lehet ilyen szülést véghezvinni? Tud valaki olyan helyet, ahol elolvasták ezt a két Leboyer könyvet?

Bejegyzés: Gyöngéd születés

RAFAELKA 2011.03.11. 20:56:50

LEGYETEK SZIVESEK SEGITSETEK ELDONTENI ERDEMES E VENNI MBT GORDULOS CIPOT ? NAGYON SOKAT GYALOGOLOK SOKAT FAJ A HATAM ES A LABAM ,,,,,TUDJA VALAKI MILYEN ARBA LEHET KAPNI? KOSZ MINDENKINEK

Bejegyzés: MBT - Masai Barefoot Technology

dubai 2010.09.27. 14:56:38

Sziasztok,

Mindenkinek ajánlom a www.meseparty.oldalt. Jelmezes szülinapokat szerveznek. Az animátor is jelmezben jön, sőt minden résztvevő gyereknek adnak jelmezt.

Nagyon jók, ötletesek a játékok. Színvonalas a program.

A hétvégén láttam őket egy barátnőmnél. Jedi lovag zsúrt tartottak, de sokféle lány zsúrprogramjuk is van.

Bejegyzés: Szülinapi zsúr - ötletek

hard_cyclone 2010.05.21. 16:11:12

Nekem is volt kölcsönben ilyen szerkezet. Bár én a terhességem nagy részét, amíg odafértem a kormányhoz végig vezettem. Bizony nagyon hasznos volt ez a tuti kis cucc.
Szoknya, ide vagy oda persze abban én sem tudtam használni, de terhesen nekem eléggé macerás volt a szoknya.
Mindenesetre következő terhességemre beszerzek magamnak egy ilyen darabot. :)

Bejegyzés: Övlehúzó kismamáknak (Besafe Family)

rolibaba 2010.04.14. 17:17:41

Mi sokáig használtuk, most nőtte ki a fiam 6 hónaposan.

Bejegyzés: OK Baby biztonsági fürdető

T-eszter 2010.02.19. 10:15:09

nekem csak az a bajom vele, hogy ami használható a könyvből, az mind a gyengéd születésből van

Bejegyzés: Gyöngéd születés

LisaMosoly 2010.02.03. 20:53:29

Én szeretem a Lenkei féle könyvet, abszolút megalapozott amiket ír, és valóban a mai orvosok szinte futószalagként nyúlnak a szüléshez...A sok fölösleges beavatkozás amint megszületik a baba, csak az időhiány miatt van és mennyi kárt tesz már azonnal a kicsi testének lelkének. Általában csak később derül ki , terápiákon. Sok kineziológus tudna mesélni erről. Az hogy valakinek nem szimpi Lenkei az még nem zárja ki hogy nagyon is igaza van!! És a vitaminjai nálunk beváltak sokkal jobban lettünk és fittebbek, de nem vagyunk dianetikusok, sőt!!

Bejegyzés: Gyöngéd születés

Felnőtt (törölt) 2010.01.05. 20:06:05

T-Eszter!
Neked kölköd van?
Egyébként a nyaklánc nem esik szét gyöngyökre úgy van megoldva
(legalább is a jó fajta, amit én láttam).
Egy apuka!
Nem akaszthatják fel magukat mert:
1-2 ÉVES GYERMEKET (de még nagyobbakat sem) NEM HAGYUNK FELÜGYELET NÉLKÜL.
(Habár ha jobban belegondolok nem is kell figyelni a gyerekre.
Ha kifut egy autó elé és az elsodorja, maximum meglincseljük a sofőrt.)

Bejegyzés: Borostyán nyaklánc

kisvic 2009.08.22. 21:28:52

Mi egy éve használjuk rendületlenül! Ódákat tudok zengeni róla!!! Hozzá teszem, hogy mielőtt ezt beszereztük már gyakorlott hordozó voltam. Voltak más márkájú csatos hordozóim is, írtam is róluk egy összehasonlítást a blogomon. Hogy végül mégis a liliputi csatos mellett döntöttünk, az az ár-érték aránya volt!

A vállpántokat úgy lehet szorosabbra húzni, hogy enyhén előre dőlsz és kb 45 fokos szögben a heveder klasszul állítható a kívánt szorosságra. Derékpánt szintén. Erre is igaz, mint minden másra, hogy gyakorlat teszi a mestert. Lehet, hogy hamar feladtad. Vannak hordozós klubok szerte az országban, ahol ingyen kaphatsz szakszerű segítséget a hordozók használatához.

kisvic.blogspot.com/search/label/Liliputi

Szép napot!

Bejegyzés: Háti hordozó (Liliputi)

Vavi 2009.08.10. 10:35:21

Hali! Mi most kaptunk ilyen gyöngyöket, de a rávasalós papír a gyerekek kezébe került és sehol sem találom :-/
Azt szeretném megkérdezni, hogy másmilyen papír is jó-e hozzá vagy mindenképp vennem kell hozzávalót?

Bejegyzés: Hama vasalós gyöngy

RaszP. 2009.07.24. 19:47:16

átverés az egész... amit az emberek tapasztalnak az maximum placebó-hatás. nem mellesleg vajon miért nincs valódi tudományos publikáció a gyógyhatásáról? (mert nincs ám, persze nem híresztelik...)

a terjesztők átlagos érveinek cáfolatát pedig itt olvashatjátok:
jezusszive.crpl.hu/a-bioptron-lampa/

Bejegyzés: Active Light fényterápiás lámpa

ZoliAce 2009.06.14. 12:31:44

Sziasztok!

Érdeklődnék éttermi árak után.

Vagy valami hasonló harapni való (árai) után.

Hétfőn lesz egy egész napos rendezvény a szállodában, és most vagy vigyek magammal szendvicseket vagy megfizethető áron tudok ott ebédelni.

Étkezési utalványt elfogadnak?

kössz előre is


Bejegyzés: Aquaworld

Fel-mary 2009.04.07. 19:48:29

Sziasztok!
Örülünk, hogy ilyen sikeres ez a poszt, de mivel mostanában átköltöztünk a freeblogra, így javaslom, ott folytassuk a beszélgetést!

proba-babak.freeblog.hu

ill. ez a poszt konkrétan: proba-babak.freeblog.hu/archives/2008/12/09/jotanacsok_fulgyulladas_elott_es_utan/

Bejegyzés: Jótanácsok fülgyulladás, fülfelszúrás előtt és után

Szilvi-B 2009.04.07. 12:42:46

Sziasztok!
A kislányom 5 éves múlt. Soha semmi gond nem volt a fülével, csak annyi hogy hurutos volt amikor meg volt fázva. 2007 decemberénen azt javasolták, hogy vetessük ki az ormanduláját mert amiatt húzódik el a náthája. -(azt azért hozzá kell tenni, hogy akkor volt elősször elhúzódó náthája). Akkor mi azt mondzuk hogy még váruk egy kicsit mert egy ilyen eset miatt ne essünk neki rögtön az ormandullának. Szépen meggyógyult és nem is volt semmi komolyabb probléma egy jó ideig. Idén januárban a fül-orr gégész benézett a fülébe és azt mondta, hogy ez a gyerek nem hall rendesen, nincs levegő a dobhártyája mögött. El is mendtünk hallálsvizsgálatra és ott be is bizonyosodott, hogy csökkent a hallása mindkét fülére. Ekkor döntöttünk úgy hogy akkor legyen a mütét, de a drnő azt mondta, hogy a fülét is fel kell szúrni mert igy jut be levegő és a genynek is ki kell folyni. Még ekkor sem volt középfülgyulladása. Túl is lettünk a mütéten a fülszúráson. 2 hónappal késöbb mint derült égből a villámcsapás pénteken este elkezdett fályni a füle. Éjszaka mér alig aludtunk sokszor kiabált, hogy "anya segíts nyagyon fáj". Hát a szívem majd meg szakadt. Szombaton beszéltem telefonon egy fül-orr gégésszel és mondtam neki, hogy fáj a füle éselkezdett folyni is. Az nagy baj mondta Ő mert lehet hogy átszakadt a dh-ja. Irány a korház. Szerencsére nem szakadt át a dh-ja csak a kívül lévő genny kezdett leválni. A fülét fel kellett szúrni, fájt a kicsi lénynak, de mikor kijöttünk hihetetlen nagy megkönnyebülést láttam az arcán és néhány óra múlva nem is látszott rajta, hogy beteg.
Az ormandulamütét után gondoltuk kevesebbet lesz megfázva. Attól az egytől félek, hogy ez a fülprobléme rendszeressé válhat. Vajon tényleg akinek egyszer felszúrják a fülét annnak mindig fel kel? Megoszlalan a vélemények erről a dologról csak reménykedni tudok benne hogy ez nem lesz rendszeres.

Bejegyzés: Jótanácsok fülgyulladás, fülfelszúrás előtt és után

S.Adél 2009.04.01. 16:15:15

Sziasztok!
Ma vagyok először ezen az oldalon. Eddig semmi fül problémával nem találkoztam, pedig három gyerekem van.
Most meg már 3 hete fül-orr gégészetre járunk. Ma azt mondta a doktornéni, hogy jövő héten (ha addig nem történik javulás) fel kell szúrni a kislányom fülét. Nekünk is náthával kezdődött, mi is kaptunk allergiára szirupot, nekünk is kell melegíteni a fülét. Fájni nem fáj neki semmije, láza sincs. Én rettegek a fülszúrástól. Azt szeretném tudni, hogy a ti gyerekeitek hogy viselték? Tényleg rettenetesen fáj? Nagyon aggódom, és én nagyon reméltem, hogy megússzuk......De most pár levélből azt vettem ki, hogy jobb felszúrni, mert ha nem nagyobb baj is lehet belőle.
Holnap megyünk egy másik fül-orr gégészhez magánrendelésre.
Kíváncsi vagyok ő mit mond.

Bejegyzés: Jótanácsok fülgyulladás, fülfelszúrás előtt és után

cseppel 2009.03.23. 22:08:42

Szerintem, a legjobb találmány. Mi elég sokat mászkálunk és a tudat, hogy mindig látom megnyugtat. Habár , ő még elég pici, de nézegetni ő is szereti. Nálam állandóan a kocsiban van. Így kb. egyszer kellet 10 percet eltöltenem a beállításával és azóta nagyon jól funkciónál. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egyedül megy egy kis csöppel. :o)

Bejegyzés: Tiny Love Visszapillantó tükör Frog Kick Mirror

kateszke 2009.03.16. 15:06:36

Sziasztok! Most találtam ezt az oldalt és nagyon megörültem neki!Az én kisfiamnak is vasárnap felszúrták a fülét ,de hogy előről kezdjem ,hetek óta náthás,aztán légcsőhurut erre kaptunk antibiotikumot,közben elkapott a nővérétől egy csúnya mandulagyulladást,és aztmondták "több orvos is"hogy attól van lázza,és kaptunk még egy adag antibiotikumot 3 napra rá egy orvos azt mondta hogy nézessük meg a kis fülecskéjét és neki lett igaza mert tiszta gennyes volt a kis füle! Ma elvittem a háziorvoshoz elmondtam neki hogy mi tórtént a hétvégén, ő is megvizsgálta,és most """ a tegnapi fülfelszúrás után""" , hogy tüdőgyulladásba esett! Megint irt egy harmadik üveg antibiotikumot a két hét alatt! Mondja már meg nekem valaki, hogy ez normális és én most nemtudom mit csináljak vele mert azt mondta a doki, hogy sokat legyünk kint de itt meg azt olvastam hogy nem tesz jót a fülének a kint lét! ha valaki tud nekem segíteni hogy mit csináljak vele azt nagyon megköszönném.

Bejegyzés: Jótanácsok fülgyulladás, fülfelszúrás előtt és után

vérnarancs 2009.03.02. 07:16:27

Köszi az ismertetőt az oldalamról :)

És igen: valóban pszichológus vagyok és mellette online marketing szakértő is - egy életbe azért elég sok minden belefér (még gyerekek mellett is :))

A felugró ablakot 2 hete levettem az oldalról

Bejegyzés: Kismamablog.hu