Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Babzsákfotel

2009.01.02. 09:00 - Próba-Bébi

Igazság szerint évek óta vágytam már egy babzsákfotelre. A Naggyal jártunk zenés bölcsibe, ahol minden anyuka ilyen kényelmes fotelben tespedhetett, amíg a gyerekek vidáman csapkodták a kasztanyettát vagy épp levegőből és körkörös mozdulatokból sütöttek pogácsát. Ha nem lett volna ott a többi anyuka, biztos többször is kéjesen felnyögök lecsukott szemmel, amikor a kis golyócskák felveszik a terebélyesedésnek indult várandós testem határait. Aki próbálta a babzsákfotelt, tudja, miről beszélek.

Akkor a Férjem nem támogatta az ötletet, én meg annyira nem voltam küzdős-győzködős kedvemben, így napoltuk is a beszerzést. Aztán eltelt több, mint 2 év, és egyik barátnőmnél vendégeskedtünk, amikor a Kicsi Fekete Lászlót meghazudtoló erőről téve tanúbizonyságot, a feje felett próbált kinyomni egy kis méretű babzsákfotelt, miközben nyögött és persze várta a jogos ovációt. A Nagy sem volt rest, finoman kitépte a súlyemelő húga kezéből a fent említett fotelt, és a mutatványt egy forgással is megspékelte, majd fejest ugrott az időközben a laminált padlón elhelyezett babzsákba. Ezután kisebb fajta iszapbirkózás kezdődött a Lányok között, amiből én az a következtetést vontam le, hogy szeretik a babzsákfotelt. A Jézuska meg Őket, így ha a fa alá nem is, de az étkező asztal alá beszuszkoltunk egy L-es méretű, lila mikrokord anyaggal fedett darabot.

Először az építőkocka és az éneklős Ariel minden más ajándékot lenullázott, de ahogy fáradtak a Csajok, egyre többször vettük észre, hogy farolva betolatnak a polisztirol golyócskák közé, és hol üldögélve, hogy kényelmesen elnyújtózva lapozgatják a mesekönyvüket vagy ölelgetik a babájukat. Akkor voltak a legédesebbek, amikor mint Holle anyó rázogatták, hogy a frissítést követően újra belefészkeljék magukat. Én többször is azon kaptam magam, hogy alig várom az üresedést, hogy néhány pillanatra elnyúljak benne és most már bátran sóhajtsak, hogy a mindenit, de kényelmes!

A huzata cserélhető, mosható. Az árban benne van egy egyszeri utántöltés, és még most is él rá 20% kedvezmény, ha valaki felmegy a Manu-art honlapjára (mi tőlük vettük, de rengeteg helyen kapható: www.babzsaksziget.hu, www.humba.hu, www.amobafotel.hu, www.babzsakvilag.hu, babzsak.lap.hu). A Kicsi nagyon szeret ebben üldögélni a kis asztalánál és úgy rajzolni, vagy játszani, mert teljesen stabil, nem úgy, mint a kisszéke.

Amióta beköltözött hozzánk ez a levendula lila csoda, olyan, mintha 5 fősre bővült volna a családunk. Igazi szerelem a miénk. Úgy tökéletes, ahogy van, bár ekkora méretnél már jól jönne egy fül a tetején, hogy könnyebb legyen ide-oda mozgatni. Egész pici babák biztosan remekül tudnak benne szundikálni, lábtámasznak sem utolsó, sőt van egy olyan funkciója is, amiről egyik honlapon sem találtam információt, de kísérletező kedvű házaspárok hamar kitalálhatják, hogy miért nem érdemes a gyerekszobában hagyni a babzsákfotelt, miután a csemeték elaludtak... ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr63847719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fel-mary 2009.01.02. 10:13:51

Magmában (Ferihegy Market Central v. Savoya) is vannak nagyon szuperek, olcsón (katalógus szerint 9990 Ft a nagy)

Próba-Bébi 2009.01.02. 13:08:10

A Savoyaban is van Magma? Nem is tudtam, majd megnézem.

Fel-mary 2009.01.02. 13:49:08

Azt hiszem, ott nem úgy hívják, hanem Turbo Kölyök, de az ugyan az, és van Magma Home részlegük

bölcsésztanár 2009.01.04. 13:21:04

Köszi az ötletet!
Már én is régóta szemezek a babzsákokkal, és ha vendégségben van ilyen, sose akarok hamar hazamenni...
Most viszont nem venni fogok, hanem nyerni! Feliratkoztam a Manu art hírlevelére, hetente sorsolnak.


süti beállítások módosítása