Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Leka

2008.10.21. 14:00 - Fel-mary

Címkék: játék könyv ikea imádjuk korosztály újszülött kortól

Azt bírom az Ikeában, hogy -bár a bútoraik szerintem nem jók- mindennek svédül csengő neve van. Egyszer vettünk vállfákat, kb. 15 db volt 200 Ft, szóval borzasztó olcsó volt, és amellett, hogy a terméknek külön neve volt, még azt is megtudhattuk róla, hogy ki tervezte.

Azt is bírom az Ikeában, hogy a kiegészítőik szuperek - és olcsók. De ami a legfontosabb, mióta porontyom van, hogy nagyon figyelnek a gyerekekre, nemcsak szuper játszóház és baba-mama szoba van, hanem a gyerek-kiegészítők is viszik a pálmát.

Amiről ez a poszt szól, biz. Leka nevezetű, az egy bébijáték család, de most egy könyvecske, amit minden valamirevaló babásnak be kell szereznie, szerintem. Csak 1990 Ft, ami nem sok, ha figyelembe vesszük, hogy a könyv mi mindent tud, és a hasonló cuccok mennyibe kerülnek - máshol.

Leka -mi már csak így becézzük itthon- nemcsak színes, de a képek nem nyomtatva, hanem varrva vannak - különböző anyagokkak, így a baba meg tudja simogatni a csibe selymes pihéit, vagy röptetheti a méhecskét egyik virágról a másikra. A pókot le lehet szedni a hálójáról, a békát a vízbe lehet ugrasztani, a csibe sípol, vagy a leveleket fel lehet emelni, hogy megkuksizzuk alatta a katicabogarat. Egyszóval a könyv nagyon szép, és egmillió fél-fajta szórakozást kínál a babáknak.

És ami a legszuperebb: óriási hosszú címkéje van, ami köztudottan a babák nagy megelégedésére szolgál - azt rágni, szopizni, húzogatni, vizsgálgatni lehet, amit ki tudja miért, de minden baba imád.

A gyártó szerint fél éves kortól ajánlott, szerintem viszont már kisebbek is szívesen fogják nézegetni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr47718334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása