Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Elmo

2008.10.20. 14:00 - Fel-mary

Címkék: játék csak ha nincs más bármely korosztály fisher price

Ja, persze, meghülyülnek érte. Röhög, dobálja magát, kiabál, és egy vagyon - olcsóbb helyeken is 14ezer. Piros és a szemei a feje tetején vannak: szemeinél fogva lehet cipelni!

 

Elmo ő, a nagy Fisher Price Elmo.

Amikor megkaptuk, és bekapcsoltuk, a baba annyira sírt a félelemtől, hogy végül muszáj volt eldugnunk előle. Jó, tény, hogy 3 éves kortól ajánlott, de olyan visítva és hangosan röhög, hogy először még én is meglepődtem - nem csoda, hogy a pici egyenesen megrémült.

A nagyobbak persze nem, bár nem állíthatom, hogy lekötötte volna őket több, mint egy percig. Elmo ugyanis röhög, meg vicces, de nagyjából ennyi, játszani ui. nem igazán lehet vele. Ugyan plüss a borítása, de nem puha, frankón ki lehet taperolni alatta az elektronikát, így ölelgetni nem nagyon lehet. Nehéz is, ezért hurcolni sem az igazi.

Így érdeklődés hiányában Elmo rámaradt a babára, akivel -mint a Kisherceg meg a róka- először meg kellett szelidíteni egymást. Kezdetben csak messziről nézegette Elmot, majd megcibálta a szemét, végül oda is eljutottunk, hogy nagy kerek szemekkel bámulta a vihogását - de örülni azért sosem örült neki.

Úgyhogy ez is egy olyan játék, ami inkább (vagy egy darabog) a felnőtteket szórakoztatja, és azt hiszik, majd a gyerekeknek is milyen jó lesz, de van rá egy ezresem, hogy Elmo előbb-utóbb a polcon végzi... és figyelembe véve az ár/haszon arányt, szerintem nem éri meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr73716825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsésztanár 2008.10.28. 20:56:20

Hát, akkor nem is kell erőltetni. Ami nem gyereknek való, azzal nem kell ijesztgetni. Gyorsan el kell ajándékozni, de nálunk már volt olyan játék is, ami a kukában végezte.
Egyéves volt a fiam, mikor karácsonyra kapott valamelyik déditől egy kínai fekete mozgós, hangos macskát. Gombnyomásra mászott, hülye nyivákoló hangot adott, és zölden villogott a fekete macska szeme. Persze rögtön megijedt tőle a gyermek, eldugtam a cipőim közé. A Sátán macskája egy évig pihent ott. Egyszer kinyitotta a szekrényt a gyermek, és sikítva távozott. Ekkor levittem a dögöt a kukába. Sokszor kellett elmesélnem a fiúnak, hogy a szekrényben már nincs, nyugodtan odaülhet, mert a kukásautó elvitte.

T-eszter 2008.10.29. 05:18:04

Eegen, azzal maximum kamaszkorukban ijesztgetik egymást. Kicsi gyereknek nagyon nem való. Mondjuk lehet, hogy Elmno is frankó lesz, amikor a poronty betölti a 3-at

Fel-mary 2008.10.29. 06:36:44

Az én személyes kedvencem: egyszer nagyapa vett az unokáinak (nem az enyémnek) a piacon egy tyúkot, ami egy talapzaton állt, és alatta a kiscsibék sertepertéltek. Szerintem már ránézésre borzasztó randa volt, egyáltalán nem játék-szerű, inkább olyan elcseszett kertitörpe féle.
Na mindegy, amit a tyúk csinált, az szörnyű volt. Ha bekapcsoltad, pirosan villogott a szeme, és azt mondta, hogy PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁkK-PÁK-PÁK, de olyan iszonyatos hangon, hogy a gyerekek visítva rohantak ki a szobából.
És hova kellett betenni az elemet a tyúkba??? Nem vagyok benne biztos, hogy biológiailag pontos a megnevezés, de asszem úgy hívják, hogy kloáka...


süti beállítások módosítása