Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Hűdebaba

2009.02.14. 09:00 - T-eszter

Nemrég a GEO magazinban olvastam egy nagyon jó cikket a globalizációról és annak hatásairól. Volt benne egy remek eszmefuttatás a Fair Trade-ről, vagyis a "kizsákmányolásmentes" kereskedelemről. A cégek, akik erre a címre vágynak mind a termékeik alapanyagában, mind azok előűllításában igyekeznek környezetkímélő módon és a befektetett munkaerőt megfizetve üzemelni. Ennek következtében nem az áraikkal maradnak versenyképesek a piacon.

A hudebaba.hu által forgalmazott vagány és divatos cuccok sem az áraikkal próbálnak a piacon maradni, cserébe viszont olyan terméket kapunk, amit környezetbarát textíliából készítettek Svédországban és Dániában. Vannak érdekes kiegészítők, pl a zenei fesztiválokról is ismert karszallag, ami nemes egyszerűséggel csak arra szolgál, hogy a nevetcímet felvésve rá a bevásárlás közben elkavarodó porontyot könnyebben visszaszolgáltassák neked. Vagánynak szánt cumik is vannak, de nekem a halálfej a gyerekszájba kicsit erős... néhány szín-minta kombó is üt, de ez már ízlés dolga.

Egyelőre még nem tudtam letesztelni, hogy mennyire praktikus és strapabíró termékekről van szó, mert az első megrendelésem csak most csapódott be a virtuális postaládájukba, viszont feb. 18-ig 40%-os leértékelés van náluk, így ha valaki (mint én is) ki szeretné próbálni, akkor most egész elfogadható áron juthat a termékeikhez.

Szildának szerintem tetszeni fog a koncepsiójuk :) hacsak a környezetbarát életvitel mellé nem csak hazai termékeket vásárolnak. Mert sajnos, sajnos nem itthoni termékek.

Ti ismeritek már? Vagy vannak jó magyar babaruha (vagy egyéb) készítők, akiket ajánlanátok?

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr67940367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása