Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

K' Kids fürdethető babák

2009.01.19. 09:00 - Fel-mary

Címkék: játék imádjuk korosztály 6 hónapos kortól

Az én lányom élete első 40-50 fürdetését végigordította, úgyhogy eléggé el voltunk keseredve az apjával, hogy mi lesz, mert az én értelmezésemben minden gyerek imád fürödni. Nos, szegénykém vagy megszerette a fürdést, vagy beletörődött, hogy akármennyire sivítozik, akkor is meg lesz mosdatva, de 3 hónapos kora körül abbahagyta a sírást, és olyan 5 hónapos volt, amikor láttuk rajta, hogy el is kezdte élvezni a pancsolást. Manapság pedig a fürdés számára a nap csúcspontja, ha tehetné, órákig csücsülne a vízben.

Tulajdonképpen marha jól eljátszik a zuhanyrózsával, a csappal, vagy a habos vízzel is, szóval őmiatta nem kellene semmilyen fürdőjátékot beszereznünk, de ennek ellenére Karácsonyra mégis kértünk és vettünk is neki pár vizi izét - köztük a címben említett K'Kids fürdethető babát, vagyis Julit (Julia needs a bath - kb. 3000 Ft), mivel leány a gyermek. Ha fiú lenne, vehettünk volna fiú babát is, biz. Wayne nevezetűt, de neki azt hiszem, nehezen tudtuk volna magyarra fordítani a nevét.

Szóval Juli első ránézésre is aranyos, rongybaba-szerű kiscsaj, nem tudom pontosan milyen, de viszkóz hatású anyagból varrva. Vetkőztetni nem lehet, mondjuk, nem értem, hogy miért, mert szerintem az lenne még vicces, de egye fene, mondjuk, hogy túllépünk azon, hogy az enyém meztelen, de Juli bugyiban és sapiban csücsül a kádba. Julinak van egy kacsája is, aki természetesen szintén velünk tart a vízbe. Juli egyébként meglehetősen szutykos baba, mint ezt a testén éktelenkedő pacák is bizonyítják, de ha melegvízbe tesszük, akkor a pacák eltűnnek róla - csakúgy, mint gyermekünkről. Ezt mondjuk az enyém még nem érti, de esténként alig várja, hogy víz alá nyomhassa Julit (akinek egyébként még cicit is álmodtak az alkotói), meg a kacsáját...

Annak ellenére amúgy, hogy a baba puha, szivacsos anyaggal van töltve, másnapra mindig tökéletesen megszárad, mindenféle csavarás vagy egyéb szárítgatás nélkül. Egy szépséghibát tudnék felhozni: a sok suvickolástól lassan sikerül Julit teljesen megszabadítani a pacáitól - de mint fentebb említettem, az én Lányomat ez egyenlőre még nem zavarja.

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr90844312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JanCsi 2009.01.19. 16:06:45

Hol lehet ilyet kapni?!!??!

Fel-mary 2009.01.19. 20:09:36

JanCsi! Én mezei játékboltban vettem, azt hiszem, Tommy-ban.


süti beállítások módosítása