Próbababák

Elköltöztünk! Új címünk: http://proba-babak.freeblog.hu/

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Fisher Price tanuló kutyus

2008.11.16. 09:00 - T-eszter

Címkék: játék nem rossz korosztály 3 hónapos kortól fisher price

Ajándékba kaptuk őt is, és kipróbáláskor az ajándékozók külön felhívták a figyelmet a kikapcsoló gombra (mondván nem akarnak ők minket a vérbe szívatni...). A kutyus érdekes jelenség. Nyilvánvalóan úgy működik, ha az ember nyomkodja kezét, lábát, pociját. Váltogatva megnevezi a testrészeit, azok színét, dalol vagy mondókázik.

Szerintem remek logikai játék, mert én mind a mai napig nem jöttem rá, hogy milyen elv szerint váltogatja a szövegeket. Az egyik láb váltja a funkciókat, az nyilvánvaló, de azután feltehetőleg randomizálva megy a leválogatás, mert a "Énekeljünk és játszunk!" felkiáltást - és egyéb végtag megnyomását - követő mondóka engem kicsit összezavar.

Mit lehet a kutyustól tanulni? testrészeket (kéz, láb, poci). Testrész és szín kombinációkat (kék fül, zöld láb), Mondókákat (Süt a pék, süt a pék ke-nye-ret...)és végül dalokat. A daloknál hasonló a probléma, mint a daloló könyvecskénél volt, hogy igazán választhattak volna jó kis magyar népdalokat, vagy ismert mondókákat, de azért ez sem annyira gáz. Erősen érezhető a tantó szándék, amikor a számokat vagy a testrpészeket erőltetik bele egy dalba, de viselhető.

Extra figyelemfelkeltő, hogy ha nem bizgeráljuk, akkor is beszól úgy 2 perc elteltével (de csak egyszer), hátha újra magára irányítja a figyelmet. És ami a csúcs: 4 hónap elteltével én már azt hittem mindent tudok róla, amikor is azt hallom a szobából kiszűrődni: hapci! Hoppá, ez új, rohanok és tényleg. Van érzékelő az orrában is, csak nem annyira nyilvánvaló. Szóval vannak itt meglepetések :)

Eddigh a legtöbb kisgyerekes vendég rágerjedt, így gondolom látnak benne fantáziát, a mi fiunk egyelőre csak rágcsálni szereti, de lassan kezdi a hangosságát is értékelni.

Vigyázat! Ha éjjel a babához bebotorkálva felrúgjuk, tuti a szívszélhűdés (és garantáltan nem alszik vissza a kölyök egykönnyen)

Ja és most az Auchanban akciósan megvásárolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://proba-babak.blog.hu/api/trackback/id/tr12753322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása